ALFHEIM: Keeperen var i TIL i perioden fra 2006 til 2010, men klarte aldri å tilrive seg førstekeeperplassen på Alfheim og ble lånt ut til klubber som Toronto, Lyn og Fredrikstad. I de siste sesongene har gresk-kanadieren stått for AIK, men det kan være aktuelt for svenskene å slippe ham.

– Vi har hatt en prat med Kenny, og så får vi se. Han er en av flere keeperkandidater også, så det er for tidlig å si noe om det, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø.

Kone fra Tromsø

Kenny Stamatopoulos’ kone, Maria, er fra Tromsø og keeperen har tidligere vært positiv til å komme tilbake til TIL. 36-åringen har kontrakt med AIK ut 2017-sesongen.

– Skal dere i dialog med Kenny når han skal på juleferie i Tromsø?

– Vi får se. Det er noen avklaringer som må til uansett i forhold til han selv og AIK. Hvis ting stemmer, så kan det hende vi tar det et steg til. Det er flere faktorer som må løses, understreker TILs sportssjef.

– Hva tenker du på da?

– Det totale bildet på økonomi – inn mot både klubb og spiller. Men det er sannsynlig at vi tar en runde med Kenny når han er i Tromsø.

Mistet to

TIL har vært på keeperjakt i vinter, ettersom både Pål Vestly Heigre (forlenget med Viking) og Benny Lekström (klar for Sirius) har forsvunnet fra fjorårets stall. TIL har fortsatt Gudmund Kongshavn, men bergenseren fikk en skadepreget start på karrieren i nord.

iTromsø var i kontakt med Stamatopoulos i forrige uke. Da understreket keeperen at han var i feriemodus.

– Når jeg vet mer, skal du få vite det, meldte han til iTromsø