Den islandske spissen Björn Bergmann Sigurdarson har returnert til Wolverhampton etter at han i fjor var på lån i Molde. Det skriver Birmingham Mail.

Sigurdarson slet mye med skader i løpet av sin ene sesong i MFK, men var direkte avgjørende da han scoret det avgjørende målet borte mot Viking da Molde sikret seriemesterskapet.

— Det var en del av låneavtalen og sånn er det. Vi hadde et ønske om å beholde Björn her. Han er en klassespiller når han er frisk og i form, men han var kanskje ikke det så mye som vi håpet at han skulle være, sier MFK-trener Tor Ole Skullerud til Rbnett.

- Mister en god spiller

Han påpeker at Molde klarte seg i store deler av sesongen uten han.

— Likevel hadde han gode bidrag når han bidro. Vi mister en god spiller når han er i form.

Skullerud ønsker ikke kommentere noe rundt eventuelle erstattere. Det har blant annet vært spekulert i om den danske spissen Simon Makienok skal være på vei til Molde.

— Vi har en stor og god gjeng som møter på trening mandag. Det er viktig å ha fokus på dem vi har her og dem vi kan utvikle, sier treneren.

Wolverhampton-manager Kenny Jackett uttalte ifølge Birmingham Mail at spissen nå er skadefri og klar til spill for Wolves.

— Han ønsker å bevise at han har noe å gjøre i både Wolverhampton og engelsk fotball, og han vil jobbe så hardt og profesjonelt som mulig for å klare det, sa manageren.