STABÆK — KLEPP 3-0

— Vi møter et bedre lag, gjorde et godt forsøk, og tapte. Så enkelt er det. Innsatsen til spillerne var god, men det holdt ikke mot Stabæk,sier Klepp-trener Tommy Andre Velde til Aftenbladet like etter 3-0-tapet på Nadderud stadion.

— Jeg skjønner godt hvorfor dette laget leder serien, og jeg er helt sikker på at de kommer til å ta gullet.

Målløst til pause

Etter en sterk 4-2-seier motKolbotn onsdag, var det en tent og opptimistisk Klepp-tropp som gjestet Nadderud stadion lørdag ettermiddag. Selv om de visste at det ville bli meget tøft mot den ubeseirede serielederen, hadde de troen på at det var mulig å få med seg poeng.

Og etter å ha holdt stand i første omgang, var håpet i behold da lagene gikk ut på banen for de siste førtifem.

Men så startet stormløpet mot Klepp-buret. Etter 58 minutter satteIda Elise Enget inn hjemmelagets ledelse etter et innlegg fra Elise Thorsnes på første stolpe.

— I sånne kamper er det viktig å holde unna lengst mulig, for da går de sure etter hvert. Men når de da fikk uttelling allerede 13 minutter uti omgangen, ble det vanskelig, sier Velde.

Lillestrøm neste

Bortelaget hadde riktignok en god sjanse på et hjørnespark like etterpå, og hadde de utnyttet den hadde det plutselig blitt liv i kampen igjen. I stedet fikk Enget nok en gang styre inn et innlegg fra Thorsnes og dermed doble ledelsen etter 79 minutter.

Spikeren i kista kom da en uheldig Lena Soleng Hansen sendte ballen i eget mål fire minutter før full tid. Dermed vant Stabæk 3-0. Tapet gjør at Klepp forstatt ligger tredje sist i Toppserien.Neste kamp for de grønnkledde er søndag 29. september. Da gjester serietoer Lillestrøm Klepp stadion.