Det bekrefter hans agent Atta Aneke på Twitter.

Interessen rundt spilleren har vært stor lenge, og mandag forrige uke bekreftet Viking-leder Eirik W. Henningsen overfor Aftenbladet at spilleren kom til å bli solgt.

Viking har ikke ønsket å si noe om salgssum, men etter det Aftenbladet kjenner til skal totalrammen for avtalen ligge på i underkant av 10 millioner kroner.

— Jeg er fornøyd med at overgangen har gått i orden. Flere spillere har kommet fra skandinavia og utviklet seg bra her i Tyskland, og jeg føler meg trygg på at dette er et godt klubbvalg, sier Suleiman Abdullahi.

Han leverte en god debutsesong i Viking i fjor, og i løpet av årets 13 første kamper har spissen scoret fem mål. Mest av samtlige spillere i klubben.

— Våre speidere har fulgt ham lenge, og til tross for sin unge aldre, har han mye erfaring fra den øverste divisjonen i Norge. Vi ser et stort utviklingspotensiale i Suleiman, og vi er sikre på at han vil passe godt inn i klubben, sier Marc Arnold, sportslig leder i Eintracht Braunschweig til den tyske klubbens nettsider.

Viking har som mål å selge spillere for 10 millioner kroner i sommer, og salget av Abdullahi gjør at det målet langt på vei er nådd allerede.