Tirsdag var nordmannen blant målscorerne da Rangers vant 5-0 mot St. Louis Blues.

Se Zuccarellos mål i vinduet over

Storseieren var sesongens sjuende for Zuccarello og lagkameratene. For første gang siden 1992/93-sesongen har Rangers gjort mer enn 40 mål på sesongens to første kamper. Ikke rart det meste går på skinner om dagen.

Tirsdag var i tillegg målvaktsveteranen Henrik Lundqvist i det helt umulige hjørnet. 34-åringen fikk registrert ikke mindre enn 35 redninger – svenskens høyeste antall så langt denne sesongen. Lundqvist har heller ikke holdt nullen tidligere.

Zucca-mål

Etter kampen var svensken mest opptatt av å hylle lagkameratene.

– Jeg har ikke sett oss spille så kreativt på jeg vet ikke hvor lenge, sa han til Aftonbladet etter kampen.

Målfeste startet ni minutter ut i første periode. Dan Girardi sto bak ledermålet og fikk raskt selskap av Jimmy Vesey i målprotokollen i Madison Square Garden.

Rick Nash fulgte opp med kveldens tredje scoring i midtperioden, før det var Zuccarellos tur. Nordmannen fikk en enkel oppgave med å overliste Blues-målvakt Jake Allen 13 minutter ut i andre periode – etter at Kris Kreider hadde gjort forarbeidet.

Scoringen, som kom i overtall, var nordmannens femte for sesongen.

Imponert sjef

Kevin Hayes sørget for at Rangers ledet 5-0 allerede før tredje og siste periode, som ble målløs.

Trener Alain Vigneault var storfornøyd med det laget hans presterte.

– Spillerne jobber veldig hardt og forbereder seg godt til hver eneste kamp. Å anta at femmålseier skal bli normalen, er likevel å overdrive litt, smilte han.

Mats Zuccarello var på isen i 17 minutter og 11 sekunder tirsdag.

Med seieren mot Blues topper Rangers NHLs Metropolitan Division foran Washington Capitals. Neste motstander er Edmonton Oilers torsdag. (©NTB)