Vinterkampene fra La Manga har etter hvert blitt en tradisjon i norsk fotball. I år er det 100% Sport-samarbeidet som har sikret seg rettighetene til å sende kampene fra La Manga.

I samarbeid med Spring Media, som driver lamangatv.com, vil vi sende 82 kamper fra 30. januar til 31. mars. Kampene med norsk kommentator vil være tilgjengelige på nettsidene til samarbeidsavisene Aftenposten, Bergens Tidende, Adresseavisen, Stavanger Aftenblad, iTromsø, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og Fædrelandsvennen.

— Dette betyr mye for oss. Vi er en bred og stor sportstjeneste som strekker seg langs hele kysten. Dette er viktig for å bygge opp vårt produkt. Fotball er et viktig satsingsområde for oss – også på vinterstid, sier Bertil Valderhaug, redaktør for 100% Sport.

100% Sport-avisene har sikret seg eksklusive rettigheter til å sende kampene direkte. I tillegg til at høydepunkter fra kampene vil bli gjort tilgjengelig rett etter kampslutt.

Prisen er 89 kroner per kamp. Høydepunktspakkene er gratis.

— Vi vil produsere hver eneste kamp med syv HD-kameraer, for å yte en service til supportere av klubbene, sier Hans Svelander, partner i Spring Media.

- Bra spredning over hele Norge

Selskapet har levert produksjoner fra La Manga siden 2011, men dette er første gang de har inngått en avtale om å sende norske toppklubber.

Det var enorme forventninger til Rikard Norling da han ledet Brann på La Manga i 2014. Nå vender han tilbake som 1. divisjonstrener. Foto: DIGITALSPORT

— Det var interessant å inngå en avtale med 100% Sport, for da får vi bra spredning over hele Norge. Vi synes vi har en veldig spennende modell, som vil gi mye tilbake til fotballen i form av eksponering, sier Svelander.

Norling-test

Blant godbitene i kampprogrammet på La Manga er Viking-Vålerenga 15. februar. I tillegg sendes Brann-Start 19. februar. Det er Rikard Norling og co. sin første kampen på La Manga i forberedelsene til den nye tilværelsen i 1. divisjon.

12. mars og 16. mars får du muligheten til å se Rosenborg i aksjon, mot henholdsvis Haugesund og Stabæk.

Du får også muligheten til å se hvordan det står til med Tor Ole Skulleruds Molde-lag. De regjerende mesterne spiller mot den svenske publikumsfavoritten Hammarby 3. februar.

Sjekk hele La Manga-programmet her.