Liverpool stilte med mange unggutter, men viste seg som et langt sterkere lag da Exeter ble slått 3-0 i omkampen i 3. runde av FA-cupen onsdag kveld.

I den første kampen ledet lilleputten Exeter lenge, men Liverpool scoret mot slutten og reddet inn 1-1 og omkamp.

Onsdag tok det kun 10 minutter før favoritten tok ledelsen på Anfield. Målet sto Joe Allen for. Han avsluttet ved nærmeste stolpe etter fint samspill mellom Brad Smith og Christian Benteke.

Med 6000 tilreisende fans i ryggen solgte gjestene fra nivå fire seg dyrt, og hjemmetilhengerne måtte vente helt til det var spilt 74 minutter før det ble 2-0. 18-årige Sheyi Ojo ble byttet inn for nevnte Allen og hadde vært på banen i ti minutter da han scoret et vakkert mål, hans første for klubben han ble hentet til som 14-åring.

3-0-scoringen kom bare åtte minutter senere. Publikum ventet seg et soloraid av Benteke, men i stedet serverte han ballen til João Carlos Teixeira, og han fikk også sin første scoring i Liverpool-trøya.

Jürgen Klopp gjorde ti endringer i laget fra forrige seriekamp og slapp til mange spillere fra ungdomsavdelingen.

– Det er fortsatt ikke lenge jeg har jobbet med disse guttene, men de gjorde det bra. De viste at de har talent og ferdigheter, og de viste også at de har ting å jobbe med. Det er som det skal være, sa manager Klopp.

Positivt for Liverpool var det også at Jon Flanagan gjorde comeback som innbytter i 2. omgang, etter 20 måneders skademareritt.

Liverpool møter West Ham hjemme i 4. runde.