Det ble nylig klart at Betsson dropper TV-reklamene der John Arne Riise skulle være med. Nå er det bare spørsmål om tid før 35-åringen blir klar for AaFK.

Klubbdirektør Henrik Hoff.

— Jeg ser ingen hindringer nå, så det føles veldig godt å vite at John Arne kan signere for oss. Det er noe vi har jobbet med ei god stund, for vi i AaFK er svært glade for at John Arne ønsker å avslutte sin eventyrlige karriere her, sier klubbdirektør Henrik Hoff tilsmp.no.

Kontrakt ut året

Det har de siste dagene blitt stadig mer sannsynlig at det skulle ordne seg for AaFK og Riise. Selv om han ikke blir klar tidsnok til å rekke kveldens kamp mot Stabæk, så var det viktigste for begge parter at det kom en løsning.

— Vi har snakket sammen om ei kontrakt ut året, så kommer vi nok til å snakke mer sammen om vi trives med hverandre. Det er en stor berikelse for norsk fotball å få en slik profil tilbake, sier Hoff, som understreker at alt papirarbeidet ikke er på plass ennå.

Sympati

- Har dere opplevd et press fra flere hold i denne saken?

— Det har ikke vært annet enn supportere og andre fotballinteresserte som har ønsket at John Arne skulle få spille i eliteserien. Det er mange som har hatt sympati med han i denne saken.

Hoff håper det er mulig å lokke flere publikummere tilbake på Color Line stadion med en så stor profil på laget.

— John Arne er helt klart en publikumsmagnet. Nå skal vi prestere og legge et godt grunnlag for å overraske kritikerne i pressen, som har plassert oss langt nede på tabellen, og vise at vi er en klubb som kan kjempe høyt der oppe, sier Hoff.