Det var draktblogg-leseren Haakon Kristiansen som gjorde meg oppmerksom på byttet av leverandør. Det satte ganske kjapt gang i draktdesigneren i meg, for Fredrikstads farger (hvit og rød) er det ganske lett å lage fine drakter av.

Til slutt kom jeg fram til ti forslag, det skal bli interessant å se hvor nær jeg er det endelige produktet. Adidas har dessverre begynte mer og mer å lage standard-drakter til lag de ikke satser på, og jeg frykter en slik skjebne også for FFK. Selv om jeg er sikker på at drakten uansett blir finere enn Rosenborgs tredjedrakt ...

FORSLAG 1:

Utgangspunktet her er faktisk Argentinas førstedrakt fra 2010, men uten stripene og med rødt felt på skuldrene.

FORSLAG 2:

Ganske usannsynlig alternativ, ikke minst fordi hovedsponsoren nok vil protestere. Tverrstriper liver jo alltid litt opp.

FORSLAG 3:

Enkel og minimalistisk variant. Egner seg ekstre godt i tettsittende Techfit-utgave.

FORSLAG 4:

Min personlige favoritt. Tverrstripene gir en fra før fin drakt det lille ekstra.

FORSLAG 5:

Samme grunndesign som Bayern München (blant annet) kom med i 2009. Funker fint også i hvitt.

FORSLAG 6:

Samme grunndesign som forslag 5, men alt er tatt bort på ermene, og feltet under kragen er tatt bort. Plutselig er det en helt annen drakt!

FORSLAG 7:

Litt som forslag 1, bare med en litt annen krage.

FORSLAG 8:

Litt mer forseggjort variant enn noen av de andre. Var i tvil om feltene under ermene skulle være med.

FORSLAG 9:

Denne er litt retro møter moderne. Det gammeldagse sørger kragen for, det moderne finner en i skyggestripene. Drakten funker kanskje aller best med smalere skyggestriper.

FORSLAG 10:

Her kombineres noen av de tidligere brukt grunndesign med smalere skyggestriper. Kanskje den drakten jeg liker nest best av de ti.

HVILKEN ER DIN FAVORITT? SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!