Han kan triksene og opptrådte meget bestemt, sier Dadason om Manchester United-reserven. Vi skapte ikke mye, men de norske spillerne er kommet lenger enn oss i oppkjøringen, og vi skal ha mer å gå på. For min egen del var det kjekt å komme i gang, mener Dadason.

Han forlot banen etter 73 minutter og holdt en ispose på det venstre kneet. Ingen fare. Kneet holdt, men jeg merket at jeg ble trøtt mot slutten. Skulle egentlig bare spille en omgang. Uheldigvis ville Heidar Helguson ut før meg, sier Rikhardur Dadason.

Audun Helgason har monopol på høyre back-plass både i Viking og på det islandske landslaget. I går stoppet vant han flere dueller mot Ole Martin Årst enn han tapte. Jostein Flo tok over de siste ti minuttene, uten at han rakk å markere seg. Og tro ikke at Audun Helgasons jobb bare var enkel. Årst har scoret 20 mål i belgisk serie så langt.

Begge to er veldig store og det er hardt å spille mot en hel kamp. Jeg prøvde å gå hardt i kroppen på dem, sier Helgason som mener Island slet de siste 15 minuttene av kampen.