Etter å ha vunnet sine seks første proffkamper, hvorav fem på knockout, har Havnaa fått en fin start på en forhåpentligvis lang karrière.

— Det er veldig viktig at jeg ikke blir "revet med", at jeg hele tiden fokuserer kun på den kommende matchen, og at jeg gjør unna grovarbeidet på trening hver eneste økt, understreker han.

Som en del av oppkjøringen til hans forrige proffkamp, sparret han mot lovende Otto Terjesen fra Arendal. Havnaa beskriver Terjesen som en meget hardtarbeide og fremadstormende lett tungvekt-bokser som alltid stiller opp. Sparringen endte imidlertid med at Havnaa knocket Terjesen ned i canvasen.

— Vi har sikkert gått 100 runder mot hverandre tidligere, og det har alltid gått helt fint. Slik skal ikke skje på trening, men det kan skje og heldigvis er det sjeldent. For sikkerhets skyld tok vi en sjekk på legevakten, og det sto bra til med Otto etterpå.

Noen uker etter den sparringen skulle Havnaa ha gått sin sjuende proffkamp i cruiservektklassen, men stevnet i København 28. mai ble avlyst.

— Slik er proffboksing - relativt uforutsigbart. Jeg var i meget god form da stevnet ble avlyst, og har siden den gang holdt meg skjerpet med gode treninger i Risør, opplyser Havnaa og legger til:

— Jeg trener variert, og venter tålmodig på å få vite hvor og når neste kamp blir. Går det som jeg håper, fortsetter jeg å overbevise nok til at det kan en match om et mindre mesterskapsbelte innen et år.