GEPA-1306085541 - INNSBRUCK,AUSTRIA,13.JUN.08 - FUSSBALL - UEFA Europameisterschaft, EURO 2008, Nationalteam Spanien, Abschlusstraining. Bild zeigt Teamchef Luis Aragones Suarez (ESP).Foto: GEPA pictures/ Andreas Pranter Foto: Digitalsport

— Å si at Gattuso er en stor spiller er noe jeg ikke er enig i. Italia har flere Gattuso'er, men kun én Pirlo. Hvis Gattuso er en stor spiller, så er jeg en prest, sier Spania-trener Luis Aragones før kvartfinalen mellom Spania og Italia.

Både Gennaro Gattuso og Andrea Pirlo må se kampen mellom Spania og Italia fra tribunen på grunn av gult kort mot Frankrike, og karantene i kvartfinalen.

Spania-treneren tror italienerne vil savne Pirlo mer enn AC Milan-kompis Gattuso.

- Pirlo er mer kreativ, mens Italia har flusst av defensive spillere som Gattuso. Men Pirlo kan også ha en dårlig dag, og spilleren som erstatter ham mot oss må spille sitt livs kamp mot oss, sier Aragones.

Da Gattuso hørte hva Spanias landslagssjef hadde sagt, svarte han følgende.

- Jeg håper ikke han blir en prest i hans alder. Det er bedre for ham å leve resten av livet sitt som en normal person. For meg så var det han sa et kompliment, fordi han ble spurt om jeg var en viktig spiller, og han sa at jeg jobber hardt og sloss bra, så han bare understreket kvalitetene mine, sier Gattuso.