Rennes 0-1 Saint-Etienne

Alexander Søderlund kom ikke på scoringslisten, men fikk se tidligere Start-spiller Moustapha Bayal Sall bli matchvinner for St. Etienne i ligamøtet med Rennes torsdag.

Alexander Søderlund gjorde en real slitejobb for St. Etienne mot Rennes, men scoring ble det ikke. Foto: Digitalsport

Søderlund kom seg i gode scoringsposisjoner ved et par anledninger, men den tidligere Rosenborg-spissens avslutninger holdt ikke høy nok standard. I stedet scoret midtstopper Sall kampens eneste mål med hodet da han raget høyest på bakerste stolpe kvarteret før full tid.Alexander Søderlund løp mange meter og gjorde manns jobb for St. Etienne, uten å få betalt for slitet i form av scoringer. Spissen ble byttet ut fem minutter før slutt.

Ole Kristian Selnæs ble mandag offisielt klar for St. Etienne etter overgangen fra Rosenborg, og torsdag var han for første gang med i den franske toppklubbens kamptropp. Selnæs var i oppvarming i annen omgang, men fikk aldri sjansen for gjestene.

Dermed må midtbanespilleren i stedet håpe at debuten kommer i bortekampen mot Bordeaux kommende søndag.

Med torsdagens seier er St. Etienne på femteplass i Ligue 1. Bare tre poeng skiller opp til tabelltreer Nice. Serietoer Monaco har ytterligere tre poeng, mens Paris St. Germain er i en egen klasse og langt på vei har sikret seg ligagullet.

Zlatan Ibrahimovic og hans lagkamerater har i øyeblikket 24 poengs luke til forfølgerne. (©NTB)