Bakenga scoret endelig i Molde-seier

Solskjær-festen fortsetter etter at Molde knuste Viking på Aker Stadion.

MOLDE — VIKING 4-1:

Aker Stadion (rbnett.no): Molde har et ørlite håp om fjerdeplassen i Tippeligaen. Det kan potensielt gi Europacup spill på Aker Stadion også neste sesong. For å holde liv i håpet trengte Molde tre poeng mot Viking.

Mostrøm scoret i jubileumet

Molde fløy ut av startblokkene. Mattias Moström scoret klubbens 1500 ligamål i sin 200 seriekamp. Det var en start Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet over!

— Veldig fornøyd med kampen. Vi var gode fra start til slutt, bortsett fra en periode fra midten av første omgang til Vegard er ferdig med tullet sitt i andre omgang, smiler Solskjær.

Bakenga er topp klasse

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 og det tok ikke lang tid før Molde scoret i andre omgang. Det skulle bare ta åtte minutter før Fredrik Semb Berge dobler ledelsen, før Mohamed Elyounoussi øker tre minutter senere.

Mushaga Bakenga kom inn like etter ”Moi” sitt mål. Han hadde enda ikke scoret for Molde, og det så ut som han ikke skulle det i dag heller. Spissen brente noen utrolige sjanser. Han sammenligner seg selv med en midtstopper. Det ler sjefen av.

— Bakenga er en fantastisk gutt som vi alle er glad i. Vi ser på trening hvor god han er. Han kan bli topp klasse.

- Fantastisk

Solskjær vet alt om hvor viktig det er å få en scoring for å komme i gang og var veldig glad når Bakenga fikk målet sitt på tampen av andre omgang. Han sier det er fantastisk og utrolig viktig for resterende kamper, men også inn mot neste sesong.

— Det var fantastisk å få det første målet. Jeg har sett for meg det målet igjennom hele skadeperioden. Det var akkurat det jeg trengte. Neste sesong blir det gode gamle Mush, lover spissen.

I siste serierunde skal Molde spille mot Start på Sør Arena. Start kjemper for kvalikplass og Molde har et håp om fjerde.