MADRID/OSLO (Aftenposten): Det bekrefter Real Madrid på sine nettsider.

Martin Ødegaard er ikke blant de 16 spillerne som er tatt ut i troppen til Segunda B-kampen mot Trival Valderas. Dermed blir 16-åringens Real-debut utsatt.

Overgangen fra Godset til Real ble godkjent av FIFA i går, men det er likevel ikke overraskende at utelates fra Castilla-troppen siden Ødegaard ikke har spilt en fotballkamp siden Norges 0-1-tap hjemme mot Estland 12. november i fjor. Og han er naturligvis ikke i kampform.

Real Madrid-eventyret startet denne uken. Torsdag trente han med førstelaget og fredag deltok han på andrelagets økt, som ble ledet av trener Zinedine Zidane. Ut i fra rapportene i Madrid, gjorde 16-åringen sakene sine bra og imponerte Gareth Bale & Co på torsdagens førstelagsøkt.

Førstelagets manager, Carlo Ancelotti, fikk spørsmål om Ødegaard på fredagens pressekonferanse ved Valdebebas. Da var han tydelig på at klubben ikke kommer til å stresse med 16-åringen fra Drammen.

— Man må gi han tiden han trenger for å ha muligheten til å utvikle seg. Han har mye talent, men vi må gi ham tid til å gjøre sitt beste, sa Ancelotti.

Her er Castilla-troppen:

Keepere: Rubén Yáñez og A. Herrero.

Forsvarsspillere: Derik, Jaime, Llorente, Dani Suárez og Varela,

Midtbanespillere: Torró, Burgui, Aguza, Medrán, Javi Muñoz, Benavente, Marcos Llorente og Álvaro.

Angrep: Narváez.