Følelsene tok overhånd for mange på bortetribunen på Mjøndalen stadion onsdag. Mens noen supportere opptrådte aggressivt, skrek og kastet knallskudd like ved, sto en gutt på 11 år og gråt.

Mor og far – og en snill politimann – trøstet det de kunne, uten at det hjalp i nevneverdig grad. For Thomas Normann Johansen fra Lillestrøm (!) har så sterke følelser for Brann at det var umulig å få frem et lite smil. Da var det like greit å la mamma Hege Normann Johansen snakke.

Les også: Her fortviler Thomas (11) etter et tidligere Brann-tap

— Thomas var fire år da han begynte å holde med Brann. Når kameratene spilte fotball, skulle alle ha sitt lag, og han valgte Brann. Siden har han vært supporter, forteller mor.

Også pappa Glenn Johansen var med på skjebnekampen som endte så ille. I løpet av sesongen har Thomas sett Brann både i Bergen og på en rekke bortekamper.

— Vi har ikke hatt valg, mor og far er blitt Brann-supportere også, sier pappa.

Før Mjøndalen-kampen leverte Thomas en julehilsen til samtlige spillere og personer i Branns støtteapparat. Etter kampen fikk han tilbake en liten trøst: drakten til Amin Askar.

— Askar satt i bussen og så at Thomas sto utenfor. Da reiste Askar seg, fant drakten og kom ut og ga den. Det satte Thomas veldig pris på. I tillegg kom Kasper Skaanes og keepertrener Dan Riisnes bort og ga ham en klem, forteller far.

Den stakkars 11-åringens tårer rant likevel helt til han var tilbake hjemme i Lillestrøm. Han visste at en skoledag med mange LSK-fans ventet torsdag. Heldigvis fikk han mest støtte.

— Han kommer seg litt nå, men det er hardt for ham, sier pappa Glenn torsdag ettermiddag.