I Norge er vi oppdratt til at fotballkamper vinnes «1 ganger 11», det vil si av laget.

Det er delvis riktig. De kan også vinnes «11 ganger 1» — at hver enkelt spiller gjør sin jobb skikkelig. Her er det hver enkelt må gjøre for å sikre Norge en drømmeåpning på kvalifiseringen.

Ørjan Nyland. Posisjon: Keeper.

Må gjøre: Vi har et lag uten dødballstyrken motstandernes trenere ofte hevder de frykter hos oss. Derfor er det viktig at han dominerer feltet på motstanders dødball. Det er også nødvendig at han jobber langt ut fra strek når ballen er på motsatt halvdel for å komme tidlig ut som sweeper.

Omar Elabdellaoui. Posisjon: Høyre back.

Må gjøre: Den defensive jobben, først og fremst. Det betyr konkret støte rett frem når han går i press, og skyve inn når en annen i samme ledd presser ball. Går litt for ofte skrått inn og havner på etterskudd. Skal også bidra offensivt med løp som truer rom bredt i banen.

Håvard Nordtveit. Posisjon: Midtstopper.

Må gjøre: Det han er best til - å bryte foran motstanders spiss når sjansen byr seg. Men ikke gamble på å gå opp i spissen når ballen ikke blir spilt mot ham. Det går ut over evnen til å samarbeide godt med - og sikre stoppermakkeren når det er nødvendig. Holde hodet kaldt i egen 16 meter.

Vegard Forren. Posisjon: Midtstopper.

Må gjøre: Ta styring som sjef i det bakre leddet. Sørge for at de faller av når det er nødvendig. Italia kommer til å spille tidlig inn i bakrom når sjansen er der. Være en gigant på dødball i begge ender av banen. Sette i gang spillet med pasninger gjennom presseledd eller vende spill.

Tom Høgli. Posisjon: Venstre back.

Må gjøre: Vi har en offensiv høyreside med en back som ofte forsvinner. Det betyr at vår venstreside ofte må balansere dette. Det betyr å ligge i riktig posisjon når ballen er langt unna. Kommer trolig ofte én mot én defensivt. Stå på bena, være tålmodig med taklinger, men vinne ball når sjansen byr seg.

Mats Møller Dæhli. Posisjon: Høyre kant.

Må gjøre: Bruke teknikk og ballbehandling til å være effektiv i spillet. Ta med seg ballen fremover på banen, inn forbi motstandere ved å føre den eller utfordre én mot én for å drible. Defensivt sørge for å komme på plass tidlig. Jobben blir å presse ballfører for å forsinke og lede motstander mer enn å vinne den.

Per Ciljan Skjelbred. Posisjon: Høyre indreløper.

Må gjøre: Skal være en «energispiller» som skal rive opp motstanders spill ved å flytte bena raskt nok til å dekke store rom sentralt i banen. Må sørge for å sikre Dæhli når han går i press. Må våge å utfordre offensivt med ball i bena og involvere seg der det gjør vondt, inne i motstanders straffefelt.

Stefan Johansen. Posisjon: Defensiv midtbane.

Må gjøre: Defensivt være en vindusvisker foran midtstopperne. Det betyr at han skal ofte ligge i en rett linje mellom ballen og eget mål. Offensivt ikke alltid gå ned for å hente ball, men være godt nok orientert til at en midtstopper kan spille pasning til han forbi første presseledd. Variere pasningene.

Ruben Yttergård Jenssen. Posisjon: Venstre indreløper.

Må gjøre: Være en indreløper mer enn strateg - med vekt på «løper». Skal være blant dem som sørger for at spissen ikke blir for ensom ved å ta mange og lange løp uten ball. Må flytte bena raskt nok og riktig nok defensivt til å tette rom sentralt og velge trygge løsninger med ballen.

Tarik Elyounoussi. Posisjon: Venstre kant.

Må gjøre: Defensivt sørge for å komme på plass eller lage et samarbeid med Jenssen slik at han dekker rom bredt og Tarik returnerer korteste vei til midtbaneleddet. Offensivt våge å drible én mot én og ta løp uten ball enten på innsiden av ytterste midtstopper eller bredt i banen.

Joshua King. Posisjon: Spiss.

Må gjøre: Sørge for å skaffe seg rom så han kan ta vare på ballen når han er feilvendt slik at vi får tid til å komme etter med laget. Må også starte inn i bakrom så ikke Italia får flytte laget sitt høyt i banen og sette Norge under press. Være forberedt på tøff behandling, holde hodet kaldt.