TIL-Bodø/Glimt: 1–2 (1–0)

TIL gikk i ledelsen mot Glimt ved Juha Pirinen, men en omdiskutert straffe og et mål på overtid, gjorde at de gule stakk av med alle poengene.

Før det hadde Gudmund Kongshavn noen gode redninger.

Juha Pirinens scoring i førsteomgang gledet, men med forrige kamp friskt i minne, tok man ikke helt av.

Glimt-fansen hadde fyrt opp før kampen med det de mente var filming fra TIL-spillerne i forrige sesongs 16. mai-oppgjør i Bodø.

Men det var Philip Zinckernagel som gikk lett i bakken da han kom gjennom og fikk straffespark etter 69 minutter.

Også fra nøytralt hold mente man straffen var feil. Her ved tidligere Eliteserie-dommer, Svein-Erik Edvartsen.

Tidligere TUIL- og TIL-spiss, Mohammed Ahamed Jama, lot seg imponere, men fryktet det verste utover i andreomgang. Han var ikke alene.

Fem minutter før slutt var Mushaga Bakenga tilbake. Enkelte har trodd på det i lang tid.

Det hjalp ikke og Bodø/Glimt fikk de tre poengene da Håkon Evjen satte inn 1–2 på overtid.

Måten Glimt vant på ble behørig kommentert etter at pressen i Bodø hadde snakket om den riktige måten å vinne på før kamp.

Nok en gang ble det nei på dette spørsmålet etter en TIL-kamp.