– Du vet at det alltid vil være støy, rykter rundt klubben, manageren og spillerne i Manchester United. Vi fokuserer på prosessen, på å forbedre spillestilen og få bedre resultater. Jeg bryr meg ikke om det, sier Ten Hag ifølge BBC.

Nederlenderen har en kontrakt frem til sommeren 2025, men likevel knyttes Manchester United hyppig til andre managere.

Ten Hag kan i skrivende stund skilte med en sjetteplass i Premier League, med ti kamper igjen å spille. Dermed må rødtrøyene avslutte sesongen sterkt hvis det skal bli Champions League-spill neste sesong.

  • Fikk du med deg den elleville kampen mellom Manchester United og Liverpool i FA-cupen?

Det har versert rykter om at Ineos-gruppen, som nylig tok over fotballoperasjonene i klubben, vurderer endringer i trenerteamet til sommeren. Ten Hag lever godt med spekulasjonene.

– Jeg var manager i Ajax. Der opplevde jeg det samme. Du blir vant til det, så vi bryr oss ikke. Spillerne bryr seg ikke, jeg bryr meg ikke. Vi sitter i samme båt og vet at vi må prestere og skaffe resultater, sier ten Hag.

KOBLES TIL UNITED: England-sjef Gareth Southgate kan bli Erik ten Hags etterfølger, skal man tro britisk presse. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Blant annet har England-sjef Gareth Southgate blitt koblet til managerjobben. Southgate har imidlertid avvist dette og sagt at det er «fullstendig respektløst» å diskutere det så lenge ten Hag har jobben.

Også Wolves-manager Gary O'Neil er blitt koblet til United, men han benekter å kjenne til noen interesse.

Manchester United har seks poeng opp til Tottenham på femteplass og ni poeng opp til Aston Villa på fjerdeplass. Lørdag kveld klokken 21 gjester de Brentford.

De røde djevlene gikk inn i landslagspausen med en høydramatisk 4–3-seier mot Liverpool i FA-cupens kvartfinale.

– Det var en herlig pause. Det er alltid fint å gå inn i landslagspausen med en seier, spesielt én som mot Liverpool, sier ten Hag.

Denne artikkelen er laget ved hjelp av AI-verktøy fra Anthropic, og kvalitetssikret av VGs journalister.