Ståle Solbakken: - Vi står med dritt til knærne

FC København-trener Ståle Solbakken mener seriegullet glapp med det pinlige hjemmetapet for Midtjylland søndag kveld.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over seks år gammel

Ståle Solbakkens FC København tapte hele 1-5 hjemme mot Midtjylland søndag. Den norske treneren mener at tapet kostet lagets hans seriemesterskapet. Foto: DIGITALSPORT

— Jeg er rystet over resultatet, sa nordmannen etter 1-5-nederlaget.- Jeg har tapt 0-5 på bortebane for Sønderjyske, og det her var et «déjà vu». Nå må vi legge bort ambisjonene om å vinne mesterskapet, slo Solbakken fast.

FCK kunne minke avstanden til Midtjylland til to poeng, men havnet i stedet åtte poeng bak serielederen.

Solbakken hadde sett for seg en helt annen start på vårsesongen etter en god treningsleir i Portugal. Den første kampen ga 1-1 mot AGF.

- Kjemper om sølv

— Alt så rosenrødt ut før første kamp. Vi hadde en god treningsleir, og vi var gode i 88 minutter i Aarhus fram til scoringen deres. Denne hadde jeg virkelig ikke sett komme. Nå står vi med dritt til knærne, sa den skuffede treneren.

Solbakken mente ikke at FCK ble rundspilt, men laget fikk det tungt mot slutten da Andreas Cornelius ble utvist på stillingen 1-3. — Realistisk sett er vi ute av gullkampen. Hadde vi vunnet over Midtjylland, ville jeg gjerne tatt på meg favorittstempelet. Nå er vi i stedet tre lag som kjemper bak FCM om plassene i Europa. Det er AaB, oss og Brøndby, sa han. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Internasjonal fotball