— Jeg har fått noen forespørsler og noen av dem har vært smigrende. Det må jeg innrømme, men jeg ønsker ikke å si hvilke klubber det er snakk om. Uansett forholder jeg meg til at jeg har kontrakt med Sogndal ut sesongen, sier 29-åringen.

Midtbanespilleren har vært en av eliteseriens beste spillere i vårsesongen, og dermed blitt et attraktivt navn. Til høsten er treårskontrakten ved veis ende, og verken Sogndal eller Buer Johansen har bestemt seg for om det blir en forlengelse eller ikke.

— Jeg tar dette ganske så rolig. Det er ikke noe panikk og jeg har avtalt med Svein Bakke (sportsdirektør i Sogndal) at vi skal sette oss ned i løpet av kort tid. Det kan fort bli mye mas, og jeg ønsker å konsentrere meg om Sogndal.

— Jeg vil avslutte sesongen på en skikkelig måte og være med i medaljestriden. Utfordringen er å distansere seg fra det som foregår utenfor banen, og jeg må understreke at jeg har det veldig bra i Sogndal, sier 29-åringen.

Sogndal er i ferd med å finne forsterkninger med tanke på at både Robbie Russel og Rune Buer Johansen har kontrakter som går ut etter denne sesongen.

Ousman Nyan er allerede ankommet Sogndal, men det synes Buer bare er positivt.

— Han er en veldig tøff og god spiller. Det er bra med mer konkurranse, og jeg synes det er fornuftig å forsterke stallen. Det har vist seg tidligere at vi er sårbare for karantener og skader, sier Buer.