Juventus fortsatte storspillet og banket Atalanta 4-1 på bortebane søndag. Det var tittelforsvarerens niende seier på rad i serie A.

Torino-klubben har vist mestertakter siden 2-4-kollapsen mot Fiorentina i oktober. Siden den gang har Antonio Contes menn var ustoppelige i serien.

Det eneste som irriterte Juventus søndag, var at den imponerende rekken uten å slippe inn mål stoppet på åtte kamper da Maximiliano Moralez gjorde 1-1 etter et kvarters spill.

Carlos Tévez hadde sju minutter tidligere sendt Juventus i en tidlig ledelse. Resultatet holdt seg til pause, men i annen omgang justere bortelaget seg og så seg aldri tilbake. Juventus vant til slutt komfortabelt etter mål fra Paul Pogba, Fernando Llorente og Arturo Vidal.

— Det var en vanskelig kamp, men vi klarte å spille slik vi ønsket. Atalanta er et sterkt hjemmelag, så vi er fornøyd med å vinne her, sa Llorente.

Totti tilbake

Seieren sørget for at Juventus opprettholdt en fem poengs luke ned til Roma, som fortsatt er ubeseiret etter 17 seriekamper. Hovedstadslaget valset søndag over Catania i 4-0-seieren på eget gress. Mehdi Benatia scoret to av målene.

— I annen omgang spilte vi fantastisk fotball. Det er slik jeg vil se laget mitt, sa Roma-trener Rudi Garcia.

Det som kanskje gledet Roma-fansen mest var comebacket til Francesco Totti. Veteranen har slitt med vond rygg i flere uker, men var søndag tilbake fra start for første gang siden oktober.

Roma vant ti strake oppgjør i serieåpningen, men slapp Juventus forbi på tabellen etter mange uavgjortresultater på rad. Like over nyttår tar serielederen imot nettopp Roma til toppkamp.

Inter slo Milan

Inter avgjorde byderbyet mot Milan med Rodrigo Palacios frekke hælspark fem minutter før slutt.

Milan har vunnet bare én seriekamp på to måneder og gjør opp status ved årsskiftet på 13.-plass hele 27 poeng bak Juventus. På overtid ble Sulley Muntari til overmål utvist for å dytte en motspiller.

Inter ligger bedre til på femteplass, selv om det er langt fram til de beste.

Fiorentina er fortsatt med i kampen om en mesterligaplass etter 1-0 borte mot bunnlaget Sassuolo. Giuseppe Rossi ble matchvinner for Firenze-klubben, som er tre poeng bak serietreer Napoli.

For Lazio er det lite som stemmer denne sesongen. Roma-laget har bare vunnet fem seriekamper og tapte 1-4 borte mot Hellas Verona søndag. Luca Toni scoret to ganger for hjemmelaget. Lazio har bare tatt 20 poeng når serien snart er halvspilt.