Frankrike – Belgia 3-4

Marouane Fellaini var i storslag da han scoret to ganger for Belgia mot Frankrike. En sen fransk sluttspurt reddet noe av æren da belgierne vant 4-3 i Paris.

To mål av Marouane Fellaini og ett av Radja Nainggolan ga Belgia 3-0 etter 50 minutter i treningskampen.

Kort tid etter ga Mathieu Valbuena Frankrike håp med en redusering fra straffemerket, men Belgia gikk umiddelbart i angrep og fikk straffe. Den satte Eden Hazard i mål, og da så det svært stygt ut for hjemmelaget.

Belgia var nær ved å øke ledelsen, men mot slutten fikk Frankrike to trøstemål. Først ved Nabil Fekir, så ved Dimitri Payet.

Flere mål ble det ikke, og dermed vant Belgia 4-3. I Sao Paolo vant Brasil 2-0 i sin treningskamp mot Mexico. Liverpools Philippe Coutinho fikk en sjelden sjanse fra start, og han tok vare på den ved å sette inn 1-0 etter snaue halvtimen.

Etter 37 minutter satte Diego Tardelli inn 2-0 til vertene, og det ble også sluttresultatet.