Brann-treneren refser de mest ytterliggående av Brann-supporterne for de overtrampene han mener de har begått overfor den ferske Rosenborg-spilleren.

— Jeg synes ikke om det i det hele tatt. Dette har vært tøft for Azar, og jeg skulle ønske at det ikke var slik. Man kan mene at det er trist og leit at Azar har forsvunnet til erkerivalen, men det må være grenser for hva man foretar seg. Her må man prøve å ha forståelse for hele situasjonen, sier Teitur på flyplassen i Nice.

Han mener det er uheldig at en markant supporter som Per Arne Flatberg går så sterkt ut som han har gjort i denne saken. På tv etter at overgangen ble kjent onsdag, karakteriserte Flatberg Azar Karadas som "en sviker og en hore". Det kan være med og legitimere enda mer ytterliggående uttrykksformer, tror Brann-treneren.

Teitur ser ikke bort fra at de mest ekstreme reaksjonene på den omstridte overgangen er slikt som følger med når man har så engasjerte supportere som Brann har.

— Du kan kanskje si at det er prisen man må betale for iveren og innlevelsen, men i dette tilfellet har de likevel gått langt over streken for det som er anstendig og berettiget, sier Teitur, som understreker at han for det aller meste synes det er grunn til å være stolt over Brann-tilhengerne.

— Vi har kanskje landets beste supportere, men også de må ta inn over seg det som er blitt hverdagen i toppfotballen og vise forståelse for denne situasjonen. Heller ikke jeg er glad for å måtte avgi spillere, men det er slik verden er blitt, og fotballspillere flytter stadig på seg. I dette tilfellet er det også til hjelp for oss rent økonomisk, påpeker islendingen.

Brann innleder i dag en uke lang treningsleir i Monaco. Den var en del av avtalen med Monaco i forbindelse med Hassan El Fakiris timillionersovergang våren 2000. Rødtrøyene har fått bekreftet én kamp (tirsdag mot Cannes), og håper på ytterligere to i løpet av oppholdet.