Trener Ståle Solbakken rimelig sikker på seier da Amartey banket ballen i mål da kampuret passerte 90 minutter, men gleden ble kortvarig.

Victor Vasquez utlignet for Brugge og sørget for 1-1 i Belgia. Også i forrige europaligakamp mot Torino, var den en sen scoring som sørget for poengtap. Da scoret Fabio Quagliarella vinnermålet på straffe på overtid.

FCK må derfor fortsatt se det belgiske laget foran seg på tabellen i gruppe B. Solbakkens lag, hvor Tom Høgli spilte 90 minutter, står med fire poeng, men belgierne har ett mer. Torino står med sju, mens finske HJK Helsinki ligger plassert sist uten å ha tatt poeng.

Nordtveit med storseier

Håvard Nordtveit spilte hele kampen da Borussia Mönchengladbach vant hele 5-0 mot Apollon Limassol.

Det tyske laget møtte lite motstand i laget fra Kypros. Mål av Branimir Hrgota, Patrick Hermann, Thorgan Hazard og to scoringer av Ibrahim Traore førte til 5-0 seier.

Dermed inntok Nordtveits lag annenplassen i gruppe A med fem poeng, to bak ledende Villareal.

Aalborg med seier

Danske Aalborg tok er svært sterk 3-0 seier hjemme mot ukrainske Dynamo Kiev. Mål av Thomas Enevoldsen og Nicolaj Thomsen i første omgang sikret et solid utgangspunkt før annen omgang.

Etter pause fastsatte Thomsen sluttresultatet da han scoret i det 90. minutt.

I gruppe J står Steaua, Dynamo Kiev og Aalborg alle med seks poeng, mens Rio Ave har ingen.

Norske Adama Diomande kom inn i det 56. minutt for Dinamo Minsk i deres 0-0 kamp mot Guingamp. Det var det hviterussiske lagets første poeng i årets europaliga. (©NTB)