Etter det Sunnmørsposten erfarer skal Anders Lindegaard nylig hafått beskjed om at han kan forlateManchester United. 30-åringen har spilt 29 kamper for den engelske storklubben, men nå er han på klubbjakt.

— Jeg ønsker ikke å si noe nå, men jeg kan si noe senere i kveld, sa agent Michael Stensgaard til smp.no da han blir konfrontert med våre opplysninger.

Senere på kvelden bekreftet Stensgaard at den danske keeperen nå er på jakt etter mer spilletid. Men han avviste at Lindegaard var fristilt fra kontrakten.

— Vi skal finne det som er riktig for han, ellers blir han og kjemper videre. Det har vi en avtale med United om, sier agenten til Ekstrabladet.

Lindegaard selv la ut følgende melding på Twitter rundt kl. 17.00. «Spread your wings and fly#mufc#fly#manchesterunited»

Etter at Lindegaard tapte kampen om keeperplassen mot David de Gea, har det blitt lite spilletid på den danske keeperen. Agent Stensgaard uttalte i slutten av juni at det var vanskelig å si hva som kom til å skje nå som Louis van Gaal kom inn som ny manager.

— Jeg har kun snakket med Manchester United, og meldingen fra dem er at Anders ikke skal forlate klubben. Men manageren har ikke sagt noe, det er jo han som bestemmer, uttalte Stensgaard til tipsbladet.dk.

Lindegaard kom til AaFK fra Odense i 2009 på lån, men senere ble overgangen gjort permanent. Etter en god periode i Norge ble han solgt til Manchester United. Senest i fjor mottok AaFK 500.000 pund da dansken rundt 25 kamper.