Harald Strømme hadde ingen god fredag før påske. Han er administrerende direktør i TVNorge og Discovery Networks, og Strømme har vært svært kritisk til TV 2s oppkjøp av C More.

Han hadde håpet at Konkurransetilsynet skulle stanse oppkjøpet, men fredag ga tilsynet beskjed om at det ikke skjer. Oppkjøpet går etter planen, og vedtaket kan ikke ankes.

— Vi setter pris på at tilsynet har satt seg grundig inn i saken, og vi respekterer avgjørelsen, selv om vi er overrasket, sier Strømme til Bergens Tidende.

- Vi mener fortsatt det samme som vi gjorde før tilsynet behandlet saken, at kjøpet av C More vil gi TV 2 uforholdsmessig stor markedsmakt. Når det er sagt så vil vi fortsette å utfordre TV 2 på de premissene som nå er lagt, sier Strømme.

TVNorge-sjefen nekter å gi opp.

— Når konkurransemyndighetene ikke finner hjemmel for å kunne begrense den dominerende markedsmakten til vår hovedkonkurrent, må vi gjøre det vi kan for å tette forspranget selv. De starter foran startstreken, men vi kan jo ikke gi opp kampen om å komme først i mål likevel. Det blir tøft, men vi er godt vant med utfordrerrollen, sier Strømme.

— Vi gratulerer TV 2 og ønsker dem lykke til med overtagelsen.