Zenit St. Petersburg varmet opp til onsdagens UEFA-cupfinale med 2-2 i en treningskamp mot nederlandske Alkmaar lørdag.

Pavel Pogrebnjak berget uavgjort da han scoret på straffespark i det 81. minutt. Spissen har ti UEFA-cupmål denne sesongen, men er utestengt i finalen mot Rangers i Manchester.

Pogrebnjak scoret to ganger da Bayern München ble knust i semifinalen, men pådro seg også et skjebnesvangert gult kort. Han satt på benken en time lørdag, mens trener Dick Advocaat finsiktet erstatterne.

Graziano Pelle og Hector Moreno ga Alkmaar to måls ledelse lørdag, men Roman Sjirolov reduserte før pause.

Mens Rangers har hatt et steintøft program i serie og cup før finalen, har Zenit fått utsette alle sine seriekamper den siste tiden for å kunne lade opp til UEFA-cupfinalen i ro og mak.