Carlos Tévez og Paul Pogba hadde gitt Juventus en 2-0 ledelse til pause, men hjemmelaget Fiorentina skulle komme voldsomt tilbake i andre omgang.

De måtte riktignok vente til det 66. minuttet før de fikk hull på byllen, men Giuseppe Rossis straffemål markerte starten på et kvarter hvor bortelaget scoret fire mål.

Elleve minutter senere pirket sammen mann inn utlikningen etter et skudd fra omtrent 20 meter. Det var fra skrått hold, og Juventus-keeper Gianluigi Buffon har reddet slike skudd før.

Fortsatte å kjøre på

Spanske Joaquin sendte hjemmelaget opp i ledelsen to minutter etterpå etter en ganske grov tellefeil i Juventus-forsvaret. Helt umarkert kunne han plassere ballen til venstre for Buffon.

4-2 målet kom rett etterpå. Fiorentina fikk en kontring, og ved 16-meteren fikk Rossi ballen, og han klistret ballen helt inne ved stangen til høyre for Juventus-keeperen.

— De tre målene var veldig viktige, men laget presterte utrolig etter pause. Vi reagerte bra etter deres mål, og vi ville kjempe tibake. At vi klarte det er hele lagets fortjeneste, sa han til Sky Sport Italia etter kampen.

To mål på overtid

Også i kampen mellom Livorno og Sampdoria var spektakulær, i hvert fall overtiden. Bortelaget Sampdoria ledet 1-0 etter et straffemål fra Éder i første omgang da tiden passerte 90 minutter. Publikum jublet derfor for det de trodde sikret dem i hvert fall ett poeng da Luca Siligardi satte utligningen på overtiden.

Jubelen stilnet imidlertid kjapt, for bare kort tid etterpå var Nicola Pozzi frempå og sikret at alle poengene skulle med hjem til Sampdoria. Tre viktige poeng som gjorde at laget klatret opp fra nedrykksplass etter åtte spilte kamper.

Øvrige kamper i Serie A:

Atalanta - Lazio 2-1, Verona - Parma 3-2, Genoa - Chievo 3-2, Sasuolo - Bologna 2-1. Torino - Inter starter 20.45.