Den siste kamphelgen før EM-kvalikkampene mot Malta og Bulgaria besto av både oppturer og nedturer for de norske.

De to kampene spilles førstkommende fredag (Malta borte) og den påfølgende mandagen (Bulgaria hjemme).

Siden Høgmo tok ut troppen, har det skjedd skader som sørger for at endringer i troppen er nødt til å komme. Allerede på pressekonferansen hvor troppen ble presentert signaliserte Høgmo at flere spillere kom til å bli tatt ut.

Sent søndag kveld kom så suppleringen, med fire nye navn: Sten Grytebust (Aalesund) og Molde-trioen Ruben Gabrielsen, Harmeet Singh og Fredrik Gulbrandsen.

SLIK GIKK DET MED DE NORSKE LANDSLAGSSPILLERNE I HELGEN:

Rune Almenning Jarstein ( Hertha Berlin) — Ikke på bane eller benk for Hertha. I mål sto Thomas Kraft, på benken var Sascha Burchert Herthas keeperalternativ.

Ørjan Nyland (Molde) - Slapp inn ett mål, men vant seriegull da Molde slo Viking på lørdag.

Sten Grytebust (Aalesund) - Sto kampen da AaFK spilte 2-2 mot Odd. Erstatter Odds keeper som ble skadet.

Mats Møller Dæhli (Cardiff) - Ikke i troppen i helgen. Uvisst hvorfor.

Omar Elabdellaoui (Olympiakos) - Siste kamp var borte mot Malmö FF i Champions League. Spilte hele kampen i 2-0-tapet i Sverige.

Tarik Elyounoussi (Hoffenheim) - Startet, scoret og fikk gult kort mot Schalke. God dag for Tarik. Laget hans er ubeseiret og er nummer to i Bundesligaen.

Per Egil Flo (Molde) - Spilte 82 minutter da Molde vant seriegullet på lørdag.

Vegard Forren (Molde) - 90 minutter mot Viking som ble kronet med seriemesterskap. Så spørs det hvor hardt Molde-gjengen har feiret seriegullet?

Steffen Hagen (Odd) - Odd-kapteinen spilte alle minuttene av 2-2-kampen mot AaFK.

Tom Høgli (FC København) - Fikk 90 minutter på høyrebacken da Ståle Solbakkens lag vant 2-1 mot Esbjerg.

Stefan Johansen (Celtic) - Spilte hele kampen og pådro seg gult kort i Celtics hjemmetap (0-1) mot nyopprykkede Hamilton Accies søndag.

Joshua King (Blackburn) - På banen i hele 0-0-kampen mot Huddersfield lørdag.

Håvard Nielsen (Eintracht Braunschweig) - Startet og kom til en bra sjanse mot Ingolstadt. Var den ene av de tre nordmennene i Braunschweig som fikk spille hele kampen. Men ingen scoring i 1-0-tapet.

Håvard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach) - Slapp ikke inn på banen for Mönchengladbach, som er nummer tre i Bundesliga, i 1-1-kampen mot Mainz.

Jone Samuelsen (Odd) - Spilte hele kampen for cupfinalisten mot Aalesund (2-2).

Per Ciljan Skjelbred (Hertha Berlin) - Spilte samfulle 90 minutter da Hertha Berlin slo Stuttgart 3-2. Alexander Tettey (Norwich) - Ble sittende på benken gjennom hele kampen mot Rotherham på lørdag.

Martin Linnes (Molde) - Spilte hele kampen mot Viking og er nybakt seriemester.

Martin Ødegaard (Strømsgodset) - Norsk fotballs diamant leverte en kamp som beskrives som «ujevn» mot Sarpsborg. Fikk 90 minutter i 0-0-kampen.

Ruben Gabrielsen (Molde) - Satt på benken hele kampen mot Viking.

Harmeet Singh (Molde) - Spilte hele kampen og satte inn 1-1 for Molde på straffe mot Viking.

Fredrik Gulbrandsen (Molde) - Skaffet straffen som Singh scoret på. Byttet ut kvarteret før slutt. Molde-spiller nummer sju i troppen!

Var inne, men er nå ute av troppen:

André Hansen (Odd) - Måtte ut på ambulanse mot AaFK like før pause. Mulig hoderystelse. Måtte melde forfall.

Markus Henriksen (AZ Alkmaar) - Fikk en skade på trening sist onsdag som setter ham ut av spill i flere måneder fremover. Går derfor ut av troppen.

Henning Hauger (Elfsborg) - 90 minutter mot Ørebro søndag, men koste seg neppe i 5-1-tapet. Meldte forfall etterpå.