Forrige serierunde tapte Groningen 1-7 mot Twente på bortebane. Det falt i dårlig smak hos den vanligvis så trofaste hjemmefansen.

«Z-side» som de mest hardbarkede supporterne kaller seg, svarte med å møte opp til gårsdagens kamp sju minutter etter kampstart. Ett minutt for hvert mål laget slapp inn.

— Akkurat det forstår jeg lite av. Det er ikke akseptabelt av oss å tape 1-7, men reaksjonen var litt i overkant. De siste sesongene har vært en eneste opptur - så svarer de slik etter én omgangs feiltrinn mot Twente, sukker Nevland.

— Jeg løp ikke akkurat bort til fansen for å feire mine to scoringer, sier 28-åringen, men legger til at han har lagt opptrinnet fra fansen bak seg.

— Det er glemt nå, og fansen var akkurat like støttende som vanlig resten av kampen.

Som vanlig var Euroborg stadion utsolgt med 18.978 tilskuere.

Nevland står nå bokført med sju scoringer denne sesongen - det gjør ham til klubbens toppscorer. Det er kun tre mål opp til ligaens toppscorer Alfonso Alves fra Herenveen.

— Det er alltids kjekt å score. Begge mine mål kom på headinger, smiler Nevland, som gleder seg over klubbens tabellplassering.

— Vi ligger bra an poengmessig i forhold til kvalifisering til neste sesongs Uefa-cup. Nå venter bunnlaget ADO Den Haag i neste seriekamp - det bør bli tre nye poeng, mener Nevland.