MOLDE/AMSTERDAM: Sander Svendsen forlenget nylig avtalen med Molde Fotballklubb, seks måneder før kontrakten gikk ut. Nå er han bundet til moderklubben ut 2017-sesongen.

— Jeg er veldig fornøyd med den nye kontrakten. Jeg er glad for at klubben ønsker meg videre og vil satse på meg. Det er helt strålende, sier 18-åringen til Rbnett.

Han leverte en imponerende vårsesong som fersk eliteseriespiller. Etter en tung periode i sommer er han tilbake for fullt i høst, både for MFK og for G19-landslaget. Han har ikke vurdert å prøve lykken i andre klubber.

— Jeg har bare hatt fokus på å prestere ut sesongen og vet ingenting om andre muligheter, det er det i tilfelle klubben og agenten (Jim Solbakken) som har kontroll på det. Jeg stresser ikke for å komme meg til en klubb i utlandet. Jeg har fått bra med spilletid i Molde i år og synes at jeg utvikler meg sammen med mange gode fotballspillere. Tryggheten jeg føler i byen og klubben kan også være viktig for meg den nærmeste tida, nå har jeg alt jeg trenger i Molde, sier Svendsen.

Spisstalentet har trent med Ajax flere ganger de siste årene. Det er neppe noen i Molde-troppen som har like lyst til å spille torsdagens Europa League-kamp i Amsterdam.