RANHEIM — BRYNE 4-1

Allerede etter ett minutt kunne Bryne tatt ledelsen i oppgjøret. Aram Khalili fikk en eventyrlig mulighet inne i feltet, men dessverre for Khalili, så klarte han rett og slett ikke å stokke beinene skikkelig. Dermed ble det ingen avslutning på denne store målsjansen.

FÅR DET TØFT: Krister Wemberg og Bryne tapte stort i Trondheim (arkivfoto). Foto: Carina Johansen

— Ganske typisk for Bryne denne sesongen. Vi starter kampen bra og produserer store sjanser, men manglende dyktighet gjør at vi ikke klarer å omsette store sjanser i mål, forklarer Bryne-trener Gaute Larsen.Bryne fortsatte å presse høyt og laget kom til flere skuddmuligheter de første ti minuttene, men ingen av skuddene var godt nok plassert til å sette Ranheims keeper Even Barli på noen prøver.

Ranheim tok ledelsen

Kvaliteten på oppgjøret sank betraktelig etter den friske åpningen. Og ingen av lagene klarte å skape noe som helst den første halvtimen.

Etter 34 minutter kom den første scoringen i kampen, signert Karl Morten Eek fra Ranheim. Et hjørnespark ble klarert både en og to ganger før Eek fikk ballen og dundret den inn i nettmaskene.

— Vi klarer ikke å få måkt ballen langt nok vekk, og da står effektive Ranheim-spillere og takker og bukker for muligheten de får. Og når de er så effektive som de er, da scorer de enkelt på slike sjanser, understeker Larsen.

Ineffektive Bryne

Bare et par minutt før pause slo Paul Addo et godt innlegg fra venstresiden. Men Robert Undheim klarte ikke å styre headingen mellom stengene. En god mulighet for Bryne til å utligne.

Bryne ligger under ved pause, men det er nesten uforklarlig at laget ikke klarer å score på de mulighetene de har fått. Sjansene har nemlig vært veldig store, men igjen viser laget seg som ineffektive.

Ranheim økte

Det gikk ikke mer enn snaue ti minutter av den andre omgangen før hjemmelaget øket sin ledelse. Ranheim kontret og Robert Stene tok med seg ballen og sendte en perfekt pasning til Kristian Rømo Skille, som alene med keeper Anders Kristiansen ikke gjorde noen feil. Akkurat nå er Bryne virkelig ille ute.

Bryne fikk sine muligheter rett etter at hjemmelaget hadde øket sin ledelse, men igjen sliter laget med å omsette sine sjanser i scoringer.

Skartun skapte håp

Bryne hadde mange sjanser uten at de klarte å score. Men etter dryge timen klarte omsider toppscorer Oddbjørn Skartun å få hull på byllen. Dermed er det fortsatt mulighet for Bryne å ta med seg poeng hjem fra Trondheim.

— Der og da må jeg si at jeg øynet håp om å få med oss poeng herfra. Vi hadde et godt trykk på kampen, gjort et par bytter, og fått vår redusering. Men dessverre hjalpe det så lite, forklarer Bryne-treneren.

Men det gikk ikke mer enn ti minutter før hjemmelaget igjen øket sin ledelse. Etter klabb og babb etter et hjørnespark sørget Torgil Gjertsen for at ballen havnet inn i nettmaskene.

Og det gikk ikke mer enn tre minutter før samme mann definitivt punkterte kampen med sin andre scoring.

Bryne med kniven på strupen

Med nok et tap og andre resultater, som var ikke var til Brynes fordel, så har de virkelig kniven på strupen før den siste serierunden.

Da møter laget Bærum hjemme på eget gras, og skal de overleve i divisjonen må laget ta minst ett poeng, og aller helst alle tre for å være sikker på å spille i samme divisjon neste sesong. Akkurat nå er Bryne sammen med andre lag bare ett poeng over streken.

— Alt er opp til oss selv nå. Vi trenger ikke hjelp fra noen andre, vi må bare gjøre jobben vår selv, så er vi i denne divisjonen også neste sesong, mener Gaute Larsen.