— Så lenge ingenting er konkret, vil jeg verken bekrefte eller avkrefte noe som helst, sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen.

Spilleragent Lars Petter Fosdahl bekrefter imidlertid at Brann har vært og sett på Landskrona, som spiller i den svenske toppdivisjonen, men er lunken når vi spør mer.

— Det stemmer det, sier agenten når BT konfronterer ham med påstanden om at Brann har vært å sette ham i kamp.

- Hvor reell er interesse fra Brann?

— Jeg vil ikke si noe mer om den saken Du får snakke med Brann, sier Fosdahl.

Daniel Nannskogs kontrakt går ut etter denne sesongen, og spilleren selv antyder at han vil vekk fra klubben.

— Jeg er ikke helt fornøyd med den økonomiske situasjonen i Landskrona, sier angriperen.

- Kunne du tenke deg å spille i Norge?

— Ja, jeg er åpen for det meste, men jeg har ikke hørt noe fra noen norske klubber, sier Nannskog, som ventelig kommer til å motta konkrete tilbud fra en dansk og en tysk klubb innen kort tid.

Dette betyr at Brann på kjappe seg - om de kunne tenke seg 29-åringens tjenester. Det finnes i alle fall mange faktorer som tyder på at de er interessert:

** De har vært og sett ham i kamp.

** BT er kjent med at klubben har brukt tidligere Tromsø-trener Tommy Svensson som rådgiver i det svenske spillermarkedet.

** Daglig leder i Brann, Bjørn Dahl, har tidligere uttalt: «Det vi trenger er en rutinert spiss på 28-29 år.» Nannskog er 28 år gammel.

** Kontrakten hans går ut etter denne sesongen, noe som betyr at Brann sannsynligvis ikke trenger å bruke all verden med penger for å kjøpe ham fri.

Denne sesongen har Nannskog spilt alle 12 kampene for Landskrona og scoret fire mål. Sist sesong var han en av profilene i Allsvenskan, med 11 scoringer og 11 målgivende pasninger.

Brann har jaktet på en stor og sterk spiss, og selv om Nannskog «bare» er 1,80 blir han karakterisert som en sterk hodespiller.