I dag reiste landslaget til Düsseldorf og møtet med fotballstorheten Tyskland på onsdag. Egil ”Drillo” Olsen møtte de fleste spillerne for første gang før avreise, og varslet at han skulle ha en samtale med hver enkelt spiller før treningskampen på LTU Arena.

Brede Hangeland var én av de første spillerne som fikk alenetid med Drillo, og 27-åringen likte det han hørte.

— Det blir spennende å jobber mer med ham, og vi ser frem til en ny start med en ny trener, sier landslagskapteinen til AftenpostenTV.

- Hva snakket dere om?

— Han presenterte litt hva han om hvordan han ser på det å spille fotball, og vi hadde en samtale for å bli bedre kjent. Det skal han visst ha med alle spillerne, så det høres ut som en fornuftig idé når du kommer inn som ny trener, sier Hangeland.

- Hva tror du han har å tilføre det norske laget?

— Det er jeg spent på å se de nærmeste dagene og på onsdag. Men han har jo vist før at han fikk fantastiske resultater med begrensede ressurser, så hvis han klarer å gjøre noe lignende igjen, så vil det være veldig bra, forklarer Fulham-proffen.

Tyskland er ranket som nummer to i verden. Norge innehar 59. plassen. Hangeland sier følgende om Norges sjanser onsdag;

- Hvis en tar utgangspunkt i det (FIFA-rankingen, red. anm), så er det klart at det vil være en fantastisk prestasjon hvis vi klarte å vinne her. Men det er det som er fint med fotballen, at man kan ikke bare se på FIFA-rankingen, og så sette pengene på oddsen , sier Hangeland.

Og legger til:

— Det blir en vanskelig kamp mot en god motstander, men det er en treningskamp og vi har en ny trener, så kanskje det viktigste for oss blir å få til noe av det han vil med laget, og få til en bra prestasjon.

Drillo spøkte litt med prosentsjansen for norsk seier tidligere i dag.

— 17? Den tar vi. Og så har det skjedd større mirakler før at 17 av 100 slår til, sier Hangeland.