Jeffrey Aubynn klaget over en lyskestrekk etter kampen mot Strømsgodset. I går trente han bare altnerativt. Men ifølge Per Joar Hansen er det ryggen som gjør matchvinneren usikker til Viking-kampen.

— Lyskestrekken skulle vi nok fått skikk på, men han sliter med noen låsninger i ryggen. Han går til behandling, og vi får se. Det er femti-femti om han spiller eller ikke, sier Perry.

Karl Oskar Fjørtoft var ikke å se på treninga i går.

— Jeg fikk en hard ball i brystet like etter at jeg kom på banen, og har fått noen blødninger. Kan ikke trene før det slutter å blø, sier Fjørtoft.

Som veldig gjerne vil på beina til lørdag. Det er viktig for Fjørtoft å vise seg fram foran de kommende samtalene med klubbledelsen om framtida i AaFK.

— Jeg har varslet Karl Oskar om at vi skal ta en prat snart, sier Henrik Hoff.

Klarer ingenting

Magnus Kihlberg har ikke kontraktsforhandlinger å tenke på, men føler bokstavelig talt hvor skoen trykker når det gjelder helsa.

Mot Godset hinket han av banen med tydelige smerter etter 77 minutter.

— Det er slitasjeskaden under foten som jeg har hatt lenge. Jeg tror det har kommet på grunn av det gamle kunstgraset som var så hardt. Det nye kunstgraset er mye bedre, men har man først fått dette problemet, så har man det, sier Kihlberg. Som har trent i joggesko og presset seg på banen i det siste.

— Jeg har klart å spille, men nå ble det så vondt at jeg var sjanseløs.

Måtte bare hinke av banen. Jeg klarte ikke å stå på foten, og klarer fortsatt ikke å gå normalt. Akkurat nå gjør det så vondt at jeg ikke klarer å sykle heller, sier han.

Nøtt for Perry

Viking-kampen har han allerede gitt opp.

— Til lørdag er det ikke store håpet. Får bare prøve å komme meg på beina, slik at jeg når noen av kampene som er igjen helt på slutten av sesongen.

— Kan det være så alvorlig at du er ferdig for sesongen?

— Vi får se. Jeg har hatt det tidligere en sesong i Lillestrøm. Da sleit jeg en hel høst. Problemet er mest at jeg ikke får trent noe særlig. Da blir formen dårligere og dårligere. Synd, for akkurat nå føles det som om formen er ganske bra.

Svarer Kihlberg

For Per Joar Hansen blir det en nøtt å komponere midtbanen om alle disse tre er indisponerte. Særlig fordi han var svært misfornøyd med mange av spillerne sine etter Godset-kampen. Skadene betyr at han kanskje blir tvunget til å bruke noen av de han helst skulle straffet med benken.

PS. Adin Brown er i full trening, men er ifølge Per Joar ikke aktuell mot Viking. - Den kampen kommer for tidlig på han. Adin bør også stå en 3. divisjonskamp før han er aktuell for A-laget igjen, seier han.