Det lønner seg å ha suksess. Tottenham, laget som «aldri» får det helt til, hentet inn argentinske Mauricio Pochettino sommeren 2013. Manageren som hadde hatt relativ suksess med begrensede midler i Southampton og spanske Espanyol, er blitt en suksess. Plutselig er klubben som år etter år slåss om plassene fra 5 til 11 på tabellen, tittelutfordrer.

Sånn liker Tottenhams sterke mann, Daniel Levy. Og selv om Levy har vært en mann som ikke liker å ødsle med pundene, så er han villig til å åpne kontoen for store utbetalinger til den 44 år gamle argentineren.

  • Er du interessert i den lange historien om Mauricio Pochettino, les denne saken hvor vi har vært i hjembyen i Argentina og møtt faren hans.

Anstendig lønnstilbud

Det er Daily Mail som i dag skriver at Levy brukte landslagspausen til å diskutere ny kontrakt med Pochettino. Han skal ha fått tilbud om en femårskontrakt og en årslønn på 5,5 millioner pund (ca 64 millioner norske kroner).

Mye tyder på at han kommer til å godta kontraktsforslaget.

  • Jeg er svært fornøyd her. Vi har på 18 måneder skapt en god spillergruppe og en godt grunnlag for suksess i fremtiden. Jeg er veldig fornøyd, sa han januar om fremtiden.

Tottenham er nå på andreplass i ligaen, syv poeng bak sesongenes store overraskelse, Leicester. Lørdag spiller Tottenham hjemme mot Manchester United.

Mer om Tottenham:

Hør siste episode av Aftenpodden Sport. Der kan du høre hva ekspertene i studio mener om åpenhetsdebatten i norsk idrett: