Åtte minutter før pause spilte Clarence Seedorf, en annen gammel Ajax-helt, inn på tvers foran mål. Milan-spissen holdt Toby Alderwireld bak seg — og alene med keeper banket han inn utligningen til 1-1. Nok en fantastisk prestasjon av Zlatan.

- Når det stemmer, så stemmer alt, sa han til Viasat, ifølge Aftonbladet.

Svensken har nå tre mål på årets to første kamper i Mesterligaen. Han er fornøyd med ett poeng i Amsterdam.

- Det føles bra. Vi spiller på bortebane og får med oss poeng. Det føles bedre nå, laget er mer kompakt. Vi kommer til å bli enda bedre etter hvert.

Han gruer seg heller ikke til neste runde, hvor Jose Mourinhos Real Madrid står på motsatt halvdel.

— Det blir en spennende kamp, og atmosfæren kommer til å bli fantastisk.

Suarez-tunnel

Da Zlatan utlignet hadde Mounir El Hamdaoui allerede sendt hjemmelaget i ledelsen 14 minutter tidligere.

Uruguays VM-helt Luis Suarez trillet tunnel på Alessandro Nesta før han sendte ballen videre til El Hamdaoui. Han mottok ballen med flere Milan-spillere i ryggen, men klarte likevel å vende opp og sette ballen sikkert forbi Christian Abbiati.

Mourinho måtte vente lenge

I den andre kampen i gruppe G tok Mourinho tok med seg stjernemannskapet sitt til Auxerre.

Real Madrid kom til noen avslutningsmuligheter i løpet av førsteomgangen, men kvaliteten var ikke all verdens.

Etter 72 minutter satte Mourinho inn Angel di Maria, og ni minutter senere fikk han full valuta for byttet.

Han banket inn 1-0-ledelse til spanjolene, og det ble også kampens eneste mål.

Neste runde møtes altså gigantene fra Madrid og Milano. Det er bare å glede seg!