Den svenske superstjernen gjennomførte fredag den medisinske testen i Manchester United. Og testen viste at 34-åringen holder seg godt. Meget godt:

«Han skaper historie allerede. Vi kan bekrefte at Zlatan slo styrkerekordene i de medisinske undersøkelsene. #ZlatanTime», skriver Manchester United på sin offisielle Twitter-profil lørdag.

Nøyaktig hva denne styrkerekorden går ut på, sier ikke klubben noe om.

Sjokkerte i Milan

Det er ikke første gangen at Zlatan Ibrahimovic viser sin enorme fysikk. Som 29-åring gikk han igjennom lignende tester i Milan, og klubbens fysiske trener Daniele Tognaccini var sjokkert.

Han hadde ikke sett maken i løpet av sine 13 år i klubben.

— Jeg var sjokkert. Jeg trodde ikke at det skulle være så fantastisk, sa han til Expressen.

— «Ibra» er en fantastisk atlet. Kroppen hans og hans fysiske styrke er veldig, veldig mye over snittet. Han er nummer én. Det er umulig å forbedre hans fysiske nivå. Han er på maks, sa Tognaccini den gang.

- Verdens lykkeligste

Zlatan var den første som kunngjorde overgangen til Manchester United via sosiale medier. Bekreftelsen fra United kom fredag kveld.

— Jeg er verdens lykkeligste menneske. Endelig er alt klart. Det har vært mye snakk og spekulasjoner, men nå er det endelig klart. Og nå begynner vi. Nå begynner den harde jobben, sa Ibrahimovic i et intervju med klubbens TV-kanal MUTV.