Tysk målfest mot Italia

Tyskland slo hardt tilbake etter at de mistet seieren mot England og knuste Italia 4-1 tirsdag kveld.

— Spillerne gjorde jobben sin bra i dag. Vi spilte med god disiplin, sa Joachim Löw etter kampen.

Tyskland-treneren gjorde fem endringer fra 2-3-tapet for England lørdag, og erstattet blant annet Manuel Neuer med Marc-André ter Stegen og Mario Gomez med Julian Draxler.

LES OGSÅ:

Götze-mål

Mesut Özil gikk av banen med skade mot England, men startet mot Italia og fikk æren av å sette inn 4-0-målet bak Gianluigi Buffon på straffespark et kvarter før slutt.

Før den tid hadde Toni Kroos sendt Tyskland i ledelsen med et godt plassert skudd fra 20 meter, mens Bayern Münchens Mario Götze doblet rett før pause med hodet.

— Jeg håper Götze kan ta med seg litt selvtillit fra denne kampen, sa Joachim Löw.

LES OGSÅ:

Roser Tyskland

Tyskland skulle score enda en gang, i tillegg Özils straffespark, ved Jonas Hector, før Italia endelig fikk være med på målfesten. Til tross for at de blå hadde flere gode sjanser, ble det med Stephan El Sharaawys langskudd åtte minutter før slutt.

— Noen av spillerne var litt slitne etter kampen mot Spania på fredag, men vi møtte verdens beste lag i denne kampen. Det var en viktig kamp for oss, for vi fikk se at det er et gap (mellom Italia og Tyskland). Det gapet må vi lukke, sa Italia-trener Antonio Conte. (©NTB)

VIDEO: Se Ronaldo- og Lukaku-scoringer i Portugal-Belgia: