Søndag kveld tangerte "Gutan" klubbrekorden for verste tap i eliteserien med 0-6 mot Aalesund.

Etter kampen kokte det over med sinte reaksjoner i sosiale medier. Flere TIL-supportere krever trener Bård Floviks avgang

"Han Flovik må ut av klubben før han ødelegg spilleran. Det her e ikke akseptabelt," skriver Ragnhild Haugan på Isbergets supporterside på Facebook, og får støtte fra flere.

"Flovik må gå. Skulle dratt i fjor," skriver Vegard Ervik Olsen på Twitter.

— Ikke Floviks feil

Andre tar TIL-treneren i forsvar.

"Ikke Flovik sin feil at vi har har 1.-divisjonsspillere i stallen vår. Samme var det med han Steinar (Nilsen). Suttra og bar dåkker. Men se sannheta i elendigheta. Vi må skifte utrangerte spillere og fornye ledelsen," skriver Trygve Rønning på Isberget.

"Forsmedelig tap, men det beste vi kan gjøre er å heie på Gutan og det så det høres. Holder de seg i eliteserien får vi være glade. Og det håpet holder i hvert fall jeg til det definitivt er avgjort at de ikke klarer. Skulle de rykke ned hvilket jeg ikke tror då heier vi dem opp igjen. EYA TIL!" skriver Gisle Sørensen på samme supporterside.

Storebror Riise: - Meget svakt TIL

Aalesund har hittil i sesongen vist seg best uten John Arne Riise på banen. I går koste den suspenderte 35-åringen seg på Twitter da målene rant inn for "Tangotrøyene".

"Fantastisk innsats av gutta! 6-0 mot et meget svakt Tromsø lag er akkurat det vi trengte! Nå løsnet det endelig for oss," skriver Riise.

Sunnmørspostens sportsjournalist Kristian Stenerud lot seg muligens overraske over hvordan TIL-treneren selv så kampen, og twitret:

"Etter 6-0-tap mot AaFK meldte Tromsø-trener Bård Flovik at det egentlig var en jevn kamp."

NRK Troms' erfarne reporter Gunnar Grindstein var tidlig ute med å trekke historiske paralleller til braktapet i Ålesund.

"Høgmo, Skarsfjord, Nilsen og Flovik har én ting felles - å være sjef for et TIL-lag som taper 0-6 i eliteserien. #litehyggeligrekord" twitret Grindstein.