TRONDHEIM (adressa.no): Torsdag skrev adressa.no at Stefan Strandberg kan havne i russisk fotball, og at det var stor interesse fra russiske FC Krasnodar.

Nå er midtstopperen bekreftet klar for den russiske toppklubben.

— Jeg har hatt et tilbud fra dem en god stund, og vurdert det opp mot andre tilbud, RBK inkludert. Når alt kom til alt var dette en mulighet det var umulig å si nei til, sier Strandberg til rbk.no.

Det er snakk om en tre og et halvt år lang kontrakt.

Etter det adressa.no har grunn til å tro kan det også være snakk om lønn i fem-millionersklassen, ettersom han er gratis - og han får sign-on-fee.

Skadd kne

Strandberg selv er sendt hjem fra landslagssamling etter å ha pådratt seg en kneskade.

FC Krasnodar var i gruppespillet i Europaligaen i fjor høst og har planer om å ruste opp ytterligere. I fjor ble Krasnodar nummer fem i ligaen, og denne sesongen havnet klubben på tredjeplass, á poeng med CSKA Moskva som ble nummer to – og som dermed kapret den siste mesterligaplassen rett foran nesa på nettopp Krasnodar.

Brassen Wanderson er av dem som i dag spiller i klubben. Det er angriperen som spilte for svenske GAIS og var nære RBK-overgang for noen år siden. Også den svenske landslagsstopperen Andreas Granquist spiller for russerne.

Strandberg blir i RBK til 31. juli.