SKIEN (Rbnett): Ruben Gabrielsen og resten av Molde-forsvaret når til slutt gi tapt i knokkelkampen mot fysisk sterke Odd-spillere. Kveldens høyreback var ikke spesielt fornøyd etterpå.

— Vi tapte fordi vi slapp inn to pissmål. Så enkelt er det. Vi ble kontret over etter vår egen dødball. Så var det skuddet fra Eidur som traff ei hånd inne i feltet.

- Hvordan oppfatter du situasjonen der du mister skoa på vei tilbake i forsvar?

— Jeg ga Odd-spilleren en puff på vei forbi, så falt jeg uten sko. Den løsner jo ikke av seg sjøl, så han tråkket på foten min. Jeg skal ikke stå her og klage, men jeg mener det burde vært frispark. Linjemannen måtte se det, sier Gabrielsen til Rbnett.

- Tøft å komme hit

Han vil legge Odd-kampen bak seg med det samme og se fram mot kampene mot Brann og Rosenborg, som avslutter vårsesongen.

— Det er tøft å komme hit, og i dag var vi ikke gode nok. Nå skal vi heve oss og ta seks poeng før ferien. Når vi er på topp, vinner vi mot hvem som helst, sier Ruben Gabrielsen.

Ole Gunnar Solskjær fikk også gjentatte spørsmål om situasjonene i forkant av Odds scoringer.

— Jeg trodde Ruben skulle få frispark, for det så ut som en kråkefot for meg. Ballen var ikke der, men det var jo linjemannen. Så var et er halvveis rop om straffespark da Eidur traff ei hånd der inne. Den er vanskelig, sa Solskjær.