Jonathan Parr ble tidligere i sommer frigitt av Crystal Palace. Han er dermed Bosman-spiller, og per i dag er det ingen nordmenn igjen i Premier League.

Men se ikke bort fra at Parr også neste sesong spiller i Englands øverste divisjon.

Fire Premier League-klubber

Far og rådgiver Roger Parr kan fortelle om stor interesse for venstrebacken med fortid i Aalesund.

– Jeg kan bekrefte at fire klubber i Premier League har vist konkret interesse. Klubbene det er snakk om er Queens Park Rangers, West Bromwich, West Ham og Southampton, sier han til Bergens Tidende.

Han forteller at det er avtalt møter med noen av disse klubbene både før og over helgen.

– Jonathan vil helst fortsette i England. Det er god interesse fra Premier League, men toppklubber i Championship er også aktuelt. Det viktigste er at Jonathan kommer til en klubb som satser, og der han får mye spilletid, sier Roger Parr.

– Hvilke klubber fra Championship er det snakk om?

– Jeg kunne heller sagt hvilke Championship-klubber som IKKE har vist interesse, for dét er en kortere liste. Senest i går fikk han et tilbud fra en Championship-klubb. Vi har sagt nei til flere, sier faren.

Tippeligaen uaktuelt

Ifølge Roger Parr er det ikke bare klubber i England som har vist interesse.

– Det er også interesse fra Italia, Spania, Frankrike og Tyskland. Og dessuten Polen, sier Parr og bekrefter at Legia Warszawas norske trener Henning Berg har forhørt seg.

Men verken Polen eller Norge er interessant for Parr nå. Flere Tippeliga-klubber skal ha vært på tråden.

– Fokuset er på Premier League, Jonathan ønsker å fortsette der. Men som sagt er toppklubber i Championship i aller høyeste grad interessant, det også. Det er en god liga, bedre enn mange tror, påpeker Roger Parr.

Også Brede Hangeland og John Arne Riise er på klubbjakt for øyeblikket. De ble begge frigitt av Fulham etter nedrykket.