Får en trygg start på kampen, men byttes ut etter 19 minutter.

Morten Moldskred 6

Ute av posisjon når ”Badou” scorer. Gjør ellers en god kamp der han er duellsterk, og har kontroll på Trond Olsen. Litt mye rusk i pasnings— og kombinasjonsspillet.

TUNGT: Tromsøs Magnar Ødegaard fortviler etter Glimts scoring på Aspmyra. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Magnar Ødegaard 3 Rundlurt av ”Badou” på 1-0. Uforståelig feilpasning to minutter på overtid. Er først på mange dødballer, men en av klareringene gir Glimt en kjempesjanse på 0-0. Simen Wangberg 4

Trykker til i duellene fra start, og er først på mange dødballer. Har full kontroll i 1. omgang, men er litt halvhjertet når han skal blokkere skuddet på 1-0. Kent-Are Antonsen 3

Får gult kort tidlig, og preges av det. Er i faresonen for å få rødt, og er stadig på etterskudd mot Azemi og Cruz.

Marcus Hansson 6

Viktig på defensiv dødball, og kriger bra på midtbanen. Får en smell like før pause i duell med Sané, og byttes ut etter 73 minutter.

Remi Johansen 4

To forferdelige skuddforsøk fra langt hold. Blir slått tunnel på av Badou før 1-0, der han er fryktelig passiv. Kan gjøre det godt fire minutter på overtid, men frisparket treffer muren.

Mikael Norø Ingebrigtsen 3

Usynlig i 1. omgang. Inkluderes lite i spillet, og får lite å jobbe med. Blir pinglete i duellspillet.

Gjermund Åsen 4

Ikke i nærheten av å prege kampens lik han kan. Preges av at Ondrasek byttes ut, og får aldri til kombinasjonsspillet etter deg. Slurver med selv de enkleste pasningene.

Magnus Andersen 4

Skal gi TIL ledelsen i 1. omgang, men skuddet går utenfor. Forsvinner – i likhet med Åsen – etter pause.

Zdenek Ondrasek -

Gir som vanlig alt i dueller, men får seg en smell etter et kvarter og halter av banen etter 26 minutter.

Innbyttere:

Pål Vestly Heigre 5

Inn etter 17 minutter. Kan ikke gjøre noe med målet, men har en fantastisk dobbeltredning på 1-0. En fin igangsetting, men angrepet klarer ikke å utnytte det.

Thomas Drage 4

Inn for Ondrasek etter 27 minutter. Åpner med en småfarlig dødball, men utretter ingenting offensivt etter det. Bruker for lang tid med ballen, noe som gir Glimt farlige kontringsmuligheter.