Det vakte oppsikt da Leeds i sommer valgte å ansette David Hockaday som manager, ettersom han hadde lite å vise til i karrieren. Nå kan han allerede være ferdig i jobben, etter å ha ledet den tidligere storklubben i kun fem kamper.

For lørdagens 1-4-tap borte mot Watford skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over hos den omstridte eieren Massimo Cellino. Avisen Daily Mail slår fast at Hockaday søndag trolig kommer til å få beskjed om at han ikke lenger er ønsket i klubben.

Klubbens spillere skal ha blitt kalt inn til et krisemøte søndag kl. 1500. I serien har Leeds så langt tapt mot Brighton og Millwall, i tillegg til Watford. Lagets eneste seier kom med 1-0 hjemme mot Middlesbrough. Tre poeng betyr at laget så langt ligger plassen over nedrykksstreken. At Hockaday ledet laget til 2-1-seier hjemme mot Accrington (nivå fire) i ligacupen var intet mindre enn forventet.

Leeds-fansen var sjokkerte da Hockaday i sommer fikk en toårskontrakt. 56-åringen, som i sin aktive karriere spilte for Blackpool, Swindon og Hull, hadde da kun ledet Forest Green tidligere. Han fikk sparken i Conference-klubben (nivå fem) i oktober 2013, da laget tapte sju av åtte kamper.

Nå ser det ut til at klubben er enig med fansen i at Hockaday ikke var riktig mann på Elland Road.