Son ble byttet inn i 59. minutt da Tottenham ledet 3-2, men slet litt med å holde Leicester unna. Så startet Son Heung-min-showet. På et magisk kvarter scoret han et ekte hat-trick.

– Jeg var virkelig frustrert. Laget har spilt virkelig godt, men jeg har vært skuffet over mine egne prestasjoner i de siste kampene. Men jeg visste at målene ville komme, så det har ikke bekymret meg, sier Son til Sky Sports.

Om tremålsscoreren ikke har lyktes før lørdag kveld, har støtten aldri manglet. – Jeg blir nesten rørt av den, for støtten har vært fantastisk. Jeg har følt at jeg har skuffet mine lagkamerater og fansen, men de har alltid støttet meg.

Han gjorde det meste selv til 4-2 i 73. minutt, 5-2 i 84. minutt og 6-2 i 88. minutt. Det siste målet måtte han få godkjent av VAR-systemet. Son ble først avblåst for offside, men bildene viste at han var onside da han satte fart mot mål og fullførte sitt hat trick.

SON SKAL DET GJØRES! Son Heung-min viser hvor mange mål han scoret på et snaut kvarter. Foto: PETER CZIBORRA / Reuters

Det var tre drømmemål, og det var det både Son og Tottenham trengte.

Så da kunne han forlate stadion med matchballen under armen. Han var ikke like blid da han kom til Tottenham Hotspur Stadium i ettermiddag.

– En fantastisk seier. Jeg fikk matchballen, noe som betyr at all frustrasjon er historie, fastslår Son Heung-min.

Tottenham har nå like mange poeng som Manchester City, men har dårligere målforskjell.

Leicester står med ett poeng på syv kamper og har ikke vunnet siden sesongavslutningen i mai.

– Vi spilte bra. Guttene var modige og jeg synes virkelig synd på dem. Vi straffes hardt av personlige feil, sier den hardt prøvede manageren Brendan Rodgers til Sky Sports.