Monaco-stjernen Radamel Falcao fritar forsvarsspilleren som ødela korsbåndet hans fra skyld.

Amatørspilleren Soner Ertek fra Chasselay har fått trusselmeldinger etter at hans takling i onsdagens cupkamp ødela colombianerens korsbånd. Falcao rykket lørdag ut med støtte til Ertek.

— Soner Ertek, takk for dine meldinger. Ikke klandre deg selv for det som hendte. Slike uhell skjer i fotball, tvitret Falcao samme dag som han ble operert.

Ertek og hans kone har stengt sine Facebook-kontoer etter å ha fått truende meldinger, og 4.-divisjonslaget Chasselay rapporterte torsdag å ha fått trusselmeldinger skrevet på spansk.

Monaco meldte at operasjonen var en suksess, men normalt tar det iallfall et halvt år å bli kampklar igjen etter en slik skade. Legen som opererte Falcao ga ham likevel en sjanse til å kunne være med i sommerens VM.

— Kanskje jeg overdriver litt, men jeg tror han har 50 prosent sjanse til å bli klar. Vi må ta det steg for steg, og innen tre og en halv måned kan vi uttale oss mer sikkert, sa doktor José Carlos Noronha.

Falcao sendte en hilsen til sine tilhengere via Colombias president Juan Manuel Santos, som besøkte ham i sykesengen i Porto.

— Presidenten er talsmann for 47 millioner colombianere som ba om at operasjonen skulle gå godt. Det er en stor støtte for meg, sa spissen. (©NTB)