Hødd klarte ikke slå Strømmen på hjemmebane på søndag. Blåtrøyene har tidvis slitt som favoritter hvor kampbildet tilsier at det er Ulsteinvik-laget som må styre banespillet. Et lignende scenario blir det nok også i dagens cupkamp mot Florø.

For 2.divisjonlaget, som står med fire poeng etter tre kamper i årets sesong, kommer til Høddvoll for å stoppe Hødds angrepsspill. Selv har trener Terje Rognsø tro på eget mannskap mot favorittene fra Høddvoll.

— Jeg har full tro på at vi kan slå Hødd. Hvis vi er på toppnivået vårt og de ikke helt har dagen, så er jeg helt overbevist om at vi kan hamle opp med de, sier Florø-treneren til klubbens egen hjemmeside.

Farlige på dødballer

Mot Strømmen var det svært lite som stemte for Hødd de første 45. Akkurat det håper blåtrøyenes trener sørger for et heltent og revansjesugent hjemmelag på Høddvoll.

— De er gode på dødballer, spiller 4-5-1 og er godt organisert. Vi var under pari mot Strømmen, selv om vi var bedre enn dem og burde vunnet. Nå er gutta revansjesugne, og det skal gå utover Florø, sier Hødd-sjef Sindre Eid.

I første runde av cupen slo Florø ut Førde 2-0 på eget gress. Hødd tok seg av Larsnes/Gursken, etter at Robin Shroot hadde scoret tre mål i 5-2 seieren på bortebane.

Grimstad får sjansen

Hødd har et knalltøft kampprogram i mai, og det gjør at Sindre Eid gjør flere endringer før møtet med Florø. Jan-Lennart Urke kommer inn i mål, mens Bendik Torset, Henrik Grimstad, Vegard Heltne og Espen Standal får sjansen ute på banen.

Hødd (4-3-2-1): Jan-Lennart Urke – Jonas Ingebrigtsen, Jesper Törnqvist, Steffen Moltu, Ruben-Kenneth Brandal – Bendik Torset, Karl Joakim Wrele, Fredrik Aursnes – Henrik Grimstad, Vegard Heltne – Espen Standal.

Benk: Falch, Kleppe, Magnussen, Breivik, Sveen, Hjelmeseth, Ulland Andersen.