— Det var ikke lagoppstillingen som gjorde at vi tapte denne kampen, men gjennomføringen, sier Liverpool-manageren etter kampen.

— Jeg er skuffet, ja. For med en normalt god kamp hadde vi vunnet her, sier tyske Klopp.

Liverpool skal ut i semifinaleretur i Europaligaen mot spanske Villarreal, og sparte derfor flere av sine beste spillere mot Swansea. En som derimot fikk sjansen fra start var Daniel Sturridge.

Swansea var best innledningsvis mot det purunge Liverpool-laget, og det var fullt fortjent da 1-0-målet kom etter 20 minutter. Andre Ayew fikk gå uforstyrret opp og heade etter en corner.

Hjemmelaget hadde flere store sjanser til å doble ledelsen, først ved Jack Cork og deretter Jordi Amat.

Ofrene etter Hillsborough-tragedien ble minnet på Liberty før kampen. Foto: Carl Recine, Reuters

Menn mot gutter

Liverpools B-lag ble rett og slett utspilt av Swansea, og etter 32 minutter kom 2-0 signert Jack Cork med et velplassert skudd fra 17 meter. Liverpool-keeper Danny Ward var etter den, men det ble Swansea-jubel igjen.

Liverpool hadde noen småskumle forsøk, blant annet ved Sturridge, men Swansea kunne gå til pause med en fortjent 2-0-ledelse. Her kunne det stått både 4-0 og 5-0. ## Innbytter skapte spenning

Liverpool-manager Jürgen Klopp kunne ikke sitte stille og ikke foreta seg noe. I pausen gjorde han to bytter: Inn med Christian Benteke og Lucas.

Og etter 65 minutter kom 2-1-reduseringen ved nettopp Benteke. Han headet i mål etter en corner, og nå var det full spenning igjen på Liberty.

Christian Benteke kom inn og reduserte til 2-1 etter 20 minutter på banen. Foto: Rebecca Naden, Reuters

Nytt mål og rødt kort

Men gleden ble kortvarig for Liverpool-fansen. Halvtannet minutt senere ordnet Ayew 3-1, sitt andre for dagen, etter klabb og babb i Liverpool-forsvaret.

Det meste av håp om Liverpool-poeng var ute kvarteret før slutt da Brad Smith pådro seg sitt andre gule kort. Gjestene var redusert til ti mann, og Swansea kunne cruise inn til tre poeng.

Torsdag gjelder det virkelig for Liverpool. Da står det om en finaleplass i Europaligaen. Villareeal vant første kamp 1-0, men Liverpool er favoritter foran returmøtet på Anfield.